Doorgaan naar artikel

☑️ VOOR 15:00 BESTELD = MORGEN IN HUIS ☑️ GRATIS VERZENDING €39,95 ☑️ KOOP NU - BETAAL LATER MET KLARNA

Zoekopdracht
Winkelwagen
Veelgestelde vragen

Hier staan onze meest gestelde vragen tussen staat je vraag er niet tussen stuur ons dan en e-mail of vul het contact formulier in!

Hoe worden onze wimpers gemaakt?

Onze wimpers worden zorgvuldig met de hand gemaakt en zijn vrij van dierlijke producten. Hierdoor zijn onze wimpers cruelty-free en vegan.

Hoe vaak kan je de wimpers hergebruiken?

Je kunt de wimpers, mits je ze goed onderhoudt, tot 10 keer hergebruiken.

Hoe lang blijven de wimpers zitten?

Onze wimpers blijven 5 tot 7 dagen zitten en met sealer kan dat wel tot 10 dagen worden verlengd.

Hoelang duurt het om een set aan te brengen?

Dit is afhankelijk van hoe snel je het onder de knie hebt. Zodra je de techniek onder de knie hebt, kan het 5 tot 10 minuten duren om de perfecte look te creëren.

Kan ik ermee douchen?

Ja, onze wimpers zijn waterproof en je kunt er ook gewoon mee slapen!

Hoe breng ik de bond en de sealer aan?

Breng de bond aan op de aanzet van de wimpers, tweez de wimpers goed en breng daarna op dezelfde manier de sealer aan. Wacht hier ongeveer 20 minuten mee zodra de bond droog is.

Is het moeilijk om de wimpers zelf aan te brengen?

In het begin heb je wel wat geduld nodig om de techniek van appliceren onder de knie te krijgen. Maar zodra je dit onder de knie hebt, zal het steeds makkelijker voor je worden. Hoe vaker je dit doet, hoe meer ervaring je krijgt. We adviseren wel onze applicator hierbij te gebruiken.


Als je ondersteuning nodig hebt bij de toepassing, neem dan contact op met onze klantenservice viainfo@myfastlashes.com.

Doen de wimpers pijn als je ze op hebt?

Nee, onze wimpers zijn extreem fijn en ultralicht. Je plaatst ze gewoon onder jouw natuurlijke wimpers wanneer je ze gebruikt. Je zou geen verschil moeten voelen, de wimpers voelen namelijk aan als je eigen wimpers.

Kan ik de wimpers gebruiken als ik een bril draag?

Ja zeker! De wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat ze niet onaangenaam tegen je bril komen te zitten. We adviseren lengte 10 of 12!

Kan ik de wimpers dragen met contactlenzen?

Ja, dat kan zeker. Onze lijm irriteert zelfs gevoelige ogen niet, waardoor contactlensdragers meestal geen problemen hebben met het dragen van onze wimpers.

Beschadigt de wimpers mijn echte wimpers?

Nee, zeker niet! Bij onze producten zorgen we ervoor dat ze vrij zijn van latex, hormonen en natuurlijk vrij van giftige dampen, zodat er geen irritatie ontstaat. Met onze remover op oliebasis kunnen de wimpers op elk moment pijnloos en gemakkelijk worden verwijderd.

Hoe kan ik mijn gezicht het beste reinigen met wimperextensions?

Gebruik alleen producten die vrij zijn van olie, omdat olie ervoor kan zorgen dat de extensions loslaten van onze lijm.

Hoe maak ik mijn extensions schoon?

Doe gedenatureerde alcohol van 96% in een bakje en haal je lashes hier 5 seconden doorheen. Borstel de lijmresten eraf met een borsteltje en zorg ervoor dat je de lijm niet te lang laat zitten.

Hoe verwijder ik de lashes?

Je kunt de lashes gemakkelijk verwijderen met onze remover. Breng de remover aan over de gehele wimpers, laat het 2 minuten inwerken en haal ze er dan eenvoudig af met een pincet. Verwijder de overgebleven lijmresten ook met onze remover.

Waar kan ik hulp krijgen voor mijn MY FAST LASHES-producten?

Je kunt altijd een e-mail sturen naarinfo@myfastlashes.comvoor hulp bij onze producten.

Kan ik de DIY-wimpers gebruiken als ik gevoelige ogen of een allergie heb?

Bij MY FAST LASHES besteden we aandacht aan de ingrediënten in onze producten, dus je zou zonder problemen onze extensions en andere producten moeten kunnen gebruiken. In individuele gevallen kan echter een allergische reactie optreden. Als je al weet op welke stoffen je reageert, helpt onze transparante ingrediëntenlijst je om er zeker van te zijn dat je alles goed verdraagt. Onze klantenservice helpt je graag verder met al je vragen en je kunt het product 24 uur van tevoren op de huid testen om allergische reacties uit te sluiten.

 

Contact

Fout
Fout Bericht vereist.